PEPPES PIZZA ETABLERER SEG I SOGNDAL

Peppes Pizza er glade for å kunngjere at dei snart skal opne restaurant i Sogndal. Einarsen Eigedom har lagt til rette for at Peppes Pizza kan flytte inn i dei ledige restaurantlokala i Bankbygget. Dette blir eit nytt tilskot i restaurantbransjen i Sogndal, og Sogningane kan no sjå fram til å nyte Peppes sine klassiske pizzaer og hyggelege atmosfære.

"Me ser verkeleg fram til å opne i Sogndal og ynskje lokalbefolkninga velkomen," seier Håvar Hansen, sjef for Peppes Pizza. "Det blir spennande å komme inn i ein marknad som Sogndal der det i tillegg til studentane, er god folketalsvekst og ikkje minst at Sogndal er handelssentrum i Sogn med stort tiltrekkingskraft."

"Over mange år har me hatt ein god dialog med leiinga i Peppes, og fleire lokasjonar har blitt vurderte. No får Peppes plass i eit av Sogndals mest kjente og monumentale bygg» seier Frode Einarsen, dagleg leiar i Einarsen Eigedom. "Me er sikre på at Peppes vil bli ein attraktiv møteplass som appellerer til dei fleste Sogningar."

Peppes Pizza har en lang historie med å tilby gode pizza- og matopplevelsar i Norge. Det vil no søkast etter nokon som vil drive restauranten gjennom franchising*. Interesserte kan ta kontakt med Peppes pizza for  informasjon om denne moglegheita.

For meir informasjon om Peppes Pizza og franchising, kontakt:
Peppes Pizza:                
Håvar Hansen, havar.hansen@peppes.no

For meir informasjon om etableringa, kontakt:
Peppes Pizza:
Håvar Hansen, dagleg leiar, e-post havar.hansen@peppes.no
Einarsen Eigedom:
Frode Einarsen, dagleg leiar, e-post frode@einarseneigedom.no

 

 

 

Om Peppes Pizza
Peppes Pizza er en norsk pizzakjede som serverer amerikanske og italienske pizzavariantar. Peppes ble grunnlagt i 1970 av amerikanaren Louis Jordan og hans norske kone Anne frå Hartford, Connecticut. Peppes Pizza er idag den største pizzarestaurantkjeden i Skandinavia med nærmare 80 avdelinger, og over 2000 tilsette. Den første restauranten opna i Oslo i 1970 på Solli plass, og er fortsatt lokalisert på same adresse.

Omtrent halvparten av restaurantane drives gjennom franchising.

Om franchising
Franchise, eller franchising, er et samarbeid mellom to selvstendige parter hvor franchisegiver har utviklet og eier et konsept for etablering av en lokal enhet som han har testet og dokumentert lønnsomt.

Franchisegiveren gir en franchisetaker en rettighet til å etablere og drive konseptet gjennom en franchiseavtale og setter franchisetaker i stand til å benytte konseptet gjennom dokumentasjon, franchisepakken og gjennom opplæring og trening.

Franchisegiver skal løpende støtte franchisetakeren i avtaleperioden. Franchisetaker betaler en løpende avgift, vanligvis en prosentandel av omsetninga for denne rettigheten.

Forrige
Forrige

Sjøkanten storhandel med supervekst i 2023

Neste
Neste

Sjå moglegheitsstudiane på Billagstomti